Værftet, Carlsensvej 4, 4600 Køge

Coaching

Coaching er for dig, der ønsker ændringer i dit liv, men bliver måske ved med at falde tilbage i de samme mønstre og vaner. Du ved ikke, hvordan du skaber forandringerne i dit liv.

Jeg tilbyder både Coaching, hvor du møder op på Værftet og OnlineCoaching

Ønsker du CoachingKLIK HER

Yoga & Selvforkælelse på Værftet

Jeg tilbyder Enesession, Eksklusive forløb og Yogahold

og er for dig der ønsker:

 • sindsro, fordybelse & velvære
 • vende dig ind til dit inderste indre
 • lære at kende dig selv på et langt dybere plan
 • at mindske stress og angst
 • give slip på tankemylder, vrede & tristhed
 • at være mere tilstede i nuet
 • at afbalancere dit sind og din krop
 • at styrke dine vejrtrækninger
 • kropsbevidsthed
 • at finde styrken i dig selv
 • at tænke klarere
 • at øge dit energiniveau
 • åbne dit hjerte og lære at følge din intuition
 • at skabe plads til selvkærlighed & selvaccept
 • opløse dybe spændinger og blokeringer der har lagret sig i kroppen 

Enesession

Er for dig der ønsker en til en med mig. Jeg kombinerer blandt andet coaching, yoga, meditation og healingsteknikker alt efter, hvad du ønsker at arbejde med. Du får små øvelser og opgaver med hjem, som du kan arbejde med mellem sessionerne - hvis du har lyst.

Ønsker du at læse mere om Enesession KLIK HER

Eksklusive forløb

Maksimalt 4 deltagere på hvert hold.

To timers healing, fordybelse og selvindsigt. Du guides gennem selvforkælelse med Yin Yoga, Meditation & Healing.

Nærvær og ro er grundlaget for selvudvikling.

Nye hold i august/september - læs mere om Eksklusive forløb KLIK HER

Forløb Yoga

Maksimalt 10 deltagere på hvert hold.

Hatha forløb 6 uger med opstart den 17. august - UDSOLGT

Hatha yoga kan betegnes som 'klassisk' yoga bestående af dynamiske stillinger, åndedrætsøvelser og meditation.

Hatha yoga udføres typisk i et roligt tempo. Fokus her er at udføre de klassiske yogastillinger korrekt og efter kroppens kunnen.

Forløbet giver styrke, smidighed, ny energi samt balance i kroppen. Ud over fysisk yoga giver meditations-, åndedræts- og afspændingsøvelser dig mulighed for at komme helt ind i dig selv.

Yin forløb 6 uger med opstart den 17. august - UDSOLGT

I Yin Yoga arbejder vi med liggende og siddende stillinger, som kommer i dybden. Der arbejdes med bindevævet og meridianbanerne, som skaber energiflow i kroppen samt løsner op for dybe spændinger og blokeringer der har lagret sig i kroppen.

Har du en travl og hektisk hverdag kan Yin Yoga være noget for dig, da det repræsenterer den mere langsomme, fordybende og beroligende kvalitet.

Ønsker du at læse mere om Forløb Yoga KLIK HER

”Kære Henriette
Hvor er du dygtig, mild og tillidsfuld!
Måden hvorpå du kombinerer meditation og yoga med din coaching, funger virkelig godt. Du har trygt og roligt taget mig med igennem to sessioner og du formåede at skabe et rum, hvor min krop og mine tanker fulgtes ad - og hvor dine spørgsmål blev til mine svar. Det var en meget fin og rørende oplevelse. Tusind tak for det”

Mia

”Jeg fik så utrolig meget ud af de sessioner jeg fik hos dig. Kombinationen af yoga og coaching er helt unik, i forhold hvad jeg ellers har prøvet. Du hjalp mig virkelig til at finde frem til og sætte ord på, hvad der er allermest vigtigt for mig. Det er noget jeg kan vende tilbage til og minde mig selv om, i både svære og gode tider. Det har været en utrolig givende og øjenåbnende oplevelse. Jeg giver dig mine bedste anbefalinger og håber du igen snart kan gøre brug af dine fantastiske redskaber og kompetencer. Tusind tusind tak for at jeg måtte være forsøgsperson”

Tine

"Henriette formår at skabe et rum med tillid, tryghed og omsorg. Det gælder både hendes yoga og coaching.
I yogaen kan jeg give mig helt hen, fordi jeg ved, at jeg er i gode hænder hvor end Henriette vælger, vi skal hen. Hendes coaching fik mig til at finde ud af, at jeg lod andre ”blive højere end mig selv” - så høje, at jeg selv blev stille. På kort tid, fik Henriette mig til at høre mig selv igen. Og da jeg fik lov til at høre mig selv, kunne jeg igen mærke mig selv og trække vejret!Henriettes coaching er målrettet. Målene sættes af dig - og alt hvad du kommer frem til, er alt hvad Henriette kan finde i dig. Jeg fandt min stemme igen - og jeg lod mig selv ”blive højere”

Alisa

"Fantastisk forløb.

Jeg kom på et forløb med Henriette, som har været helt fantastisk. Der blev sat en masse tanker i gang, og jeg fik hjælp og vejledning til at forstå mine tanker og følelser. Derudover afsluttede vi med yoga, som gjorde at man fint fik indarbejdet tankerne på en rolig og tryg måde.
Fantastisk forløb med en super sød og forstående instruktør"

Emma, 18 år

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram