Personlig udvikling   


Transformationskursus - Forbind dit Sind og Hjerte
Ønsker du at finde ind til hvem du er?
Ønsker du mere glæde og livskvalitet i dit liv?


Jeg tilbyder et OnlineForløb, hvor du sidder hjemme i dine egne omgivelser

Læs om mulighederne her på siden. 

Hjertelig velkommen.

Kærligst Henriette
Jeg tilbyder et OnlineForløb til dig der ønsker transformation, og hvor du kan sidde hjemme i dine trygge omgivelser. Et forløb som har til formål, at der sker en udvikling.

Gennem en kombination af samtale, undervisning, yoga, mindfulness og et fællesskab med andre ligesindede opnår du selvindsigt og selvaccept. 

Formålet er at du bevæger dig væk fra et Sind der fylder dig op med destruktive tanker, følelser og adfærd, hen til at åbne dit Hjerte op og finde ind til kernen af dig - dine inderste dybtfølte ønsker og længsler.

Gennem hele forløbet er jeg ved din side. Jeg hjælper dig med at udvikle dine styrker samt finde ind til dine ressourcer og potentiale.


Forløb indeholder nedenstående:

Kursus (lydfiler) - som skaber selvindsigt og bevidsthed om, hvad der spænder ben for dine ønsker og drømme - det som forhindrer dig i at være den du er og leve det liv du ønsker.

Vi kaster lys over dine tanker, følelser og adfærd, så du bliver opmærksom på, hvad dette gør ved dig og hvordan det påvirker den måde du er på i din hverdag.
Du bliver bevidst om, hvilken kraft dine tanker og følelser har og hvordan de påvirker din adfærd - dine handlinger. Du lærer hvordan du kan tage føringen i dit liv.


Øvelser og opgaver - som lægger op til refleksion, at bryde gamle vaner og mønstre samt lægger op til du træder ud af din tryghedszone. Vi arbejder med at udvikle dit selvværd, slippe perfektionismen samt se frygten i øjnene.

Ofte lader vi frygten spænde ben for os. Fx frygten for at blive afvist af andre eller fællesskabet, frygten for hvad andre tænker ellers synes om os - det gør at vi læner os tilbage i vores tryghedszone - men desværre er det ikke her du udvikler dig.
Du skal, med små skridt, udfordre dig selv, gøre noget af det du føler dig en smule skræmt af - det er her du udvikler dig og forandringen vil ske.
Du lærer, at det du tror er skræmmende og farligt, faktisk ikke er så slemt. Pludselig tør du mere og du bliver mere glad
Du arbejder med dit personligt mål og får hjælp til at opnå dit mål , så du kan gå vejen til at være dig selv.
Du får redskaber til at udvikle dig, overvinde dine udfordringer og den modstand du møder i din hverdag.


Yoga og Mindfuldness som giver dig mulighed for at vende dig ind til dit inderste indre. Vi skaber ro og fordybelse, da det er her fra, du udvikler dig. Det er herfra, du lærer dig selv at kende.

Vi har fokus på indre ro, som flytter dig væk fra tankemylder, bekymringer og destruktive tanker. Du skal ned i kroppen og give slip på spændinger, blokeringer og svære og tunge følelser, som har lagret sig i kroppen.
Du skal fra hovedet og ned i kroppen. Mærke din krop og åbne dit hjerte. Det er i dit hjerte sandheden ligger, du lærer at lytte til dit hjerte.

Fællesskab er et tilbud til dig som har lyst til et trygt, fortroligt og lukket fællesskab sammen med andre. Her får du mulighed for at dele viden og erfaringer sammen med de andre. Du vil opleve, at mange andre har det ligesom dig.

Du får mulighed for, i et roligt tempo og på dine præmisser at bevæge dig ud af din tryghedszone, gøre ting du ellers ikke turde gøre.
Du vil gennem udfordringer, sammenhold og fællesskab finde ind til dine styrker og finde ud af, hvad der er vigtigt for dig.

Der er mulighed for at tilkøbe OnlineCoaching med mig til 400 kr. i timen. Her arbejder vi, sideløbende med OnlineForløbet, med dit eget personlige mål. 

ONLINEFORLØB
Ønsker du at læse mere om OnlineForløbet KLIK HER


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram