Personlig udvikling 

Selvværdskursus - Tro på dig selv og dit værd
Er du ung og ønsker at finde ind til hvem du er? 
Ønsker du mere glæde og livskvalitet i dit liv?

Jeg tilbyder et OnlineForløb, hvor du sidder hjemme i egne omgivelser 

Læs om forløbet her på siden. 

Hjertelig velkommen.

Kærligst Henriette
Jeg tilbyder et OnlineForløb, hvor du kan sidde hjemme i dine trygge omgivelser. Et forløb som har formålet, at der sker en udvikling. 

Gennem en kombination af samtale, undervisning, yoga, mindfulness og et fællesskab med andre unge, opnår du selvindsigt og selvaccept. 
Dit selvværd styrkes. Du vil finde ud af, at du er præcis, som du skal være, med alt hvad du indeholder af både styrker og svagheder. 
Du lærer, hvordan vores forskelligheder er en styrke frem for en svaghed. 
Du opdager, du er god nok præcis som du er, og at du kan meget mere end du tror.

Du bliver mere klar til at møde verden samt håndtere udfordringer og modstand i din hverdag både nemmere og hurtigere. Du kommer til at stå stærkere, så det er dig der bestemmer din retning i livet. Og så lærer du at blive din egen bedste ven - at elske dig selv.

Gennem hele forløbet er jeg ved din side. Jeg hjælper dig med at udvikle dine styrker samt finde ind til dine ressourcer og potentiale.Forløbet indeholder nedenstående:

Kursus (lydfiler) - som skaber selvindsigt og bevidsthed om, hvad der spænder ben for dine ønsker og drømme - det som forhindrer dig i at være den du er og leve det liv du ønsker.

Vi skal kaste lys over dine tanker, følelser og adfærd, så du bliver opmærksom på, hvad dette gør ved dig og hvordan det påvirker den måde du er på i din hverdag.
Du bliver bevidst om, hvilken kraft dine tanker og følelser har og hvordan de påvirker din adfærd - dine handlinger. Du lærer hvordan du kan tage føringen i dit liv.


Øvelser og opgaver - som lægger op til refleksion, at bryde gamle vaner og mønstre samt lægger op til du træder ud af din tryghedszone. Vi arbejder med at udvikle dit selvværd, slippe perfektionismen samt se frygten i øjnene. 

Ofte lader vi frygten spænde ben for os. Fx frygten for at blive afvist af andre eller fællesskabet, frygten for hvad andre tænker ellers synes om os - det gør at vi læner os tilbage i vores tryghedszone - men desværre er det ikke her du udvikler dig. 
Du skal, med små skridt, udfordre dig selv, gøre noget af det du føler dig en smule skræmt af - det er her du udvikler dig og forandringen vil ske.
Du lærer, at det du tror er skræmmende og farligt, faktisk ikke er så slemt. Pludselig tør du mere og du bliver mere glad
Du arbejder med dit personligt mål og får hjælp til at opnå dit mål , så du kan gå vejen til at være dig selv.
Du får redskaber til at udvikle dig, overvinde dine udfordringer og den modstand du møder i din hverdag.


Yoga og Mindfuldness som giver dig mulighed for at vende dig ind til dit inderste indre. Vi skaber ro og fordybelse, da det er her fra, du udvikler dig. Det er herfra, du lærer dig selv at kende. 

Vi har fokus på indre ro, som flytter dig væk fra tankemylder, bekymringer og destruktive tanker. Du skal ned i kroppen og give slip på spændinger, blokeringer og svære og tunge følelser, som har lagret sig i kroppen.
Du skal fra hovedet og ned i kroppen. Mærke din krop og åbne dit hjerte. Det er i dit hjerte sandheden ligger, du lærer at lytte til dit hjerte.

Fællesskab (for dig har lyst) som udvikler og styrker dine sociale kompetencer og relationer.
I et trygt, tillidsfuldt og lukket fællesskab sammen med andre unge, får du mulighed for at dele viden og erfaringer sammen med de andre. Du vil opleve, at mange andre unge har det ligesom dig. 

Du får mulighed for, i et roligt tempo og på dine præmisser at bevæge dig ud af din tryghedszone, gøre ting du ellers ikke turde gøre.
Du vil gennem udfordringer, sammenhold og fællesskab finde ind til dine styrker og finde ud af, hvad der er vigtigt for dig.

Du lærer om forskelligheder og rummelighed og hvordan dette er en styrke og en fordel.
Du vil opleve, sammen med de andre unge, at du ikke behøver at ændre dig for at være god nok. Du vil opleve, at du er god nok præcis som du er. 

Og så har vi det sjovt sammen. 

Der er mulighed for at tilkøbe OnlineCoaching med mig til 400 kr. i timen. Her arbejder vi, sideløbende med OnlineForløbet, med dit eget personlige mål. 

"Fantastisk forløb
Jeg kom på et forløb med Henriette, som har været helt fantastisk. Der blev sat en masse tanker i gang, og jeg fik hjælp og vejledning til at forstå mine tanker og følelser. Derudover afsluttede vi med yoga, som gjorde at man fint fik indarbejdet tankerne på en rolig og tryg måde.
Fantastisk forløb med en super sød og forstående instruktør".

Emma, 18 år

 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram