Velkommen til min side. Jeg hedder Henriette Lind.

Min største værdi i livet er FRIHED! Frihed dækker over flere ting, men vigtigst at alt: Frihed til at være MIG!

Gennem mit liv har jeg altid været meget nysgerrig og søgende. Dette har bragt mig gennem et hav af oplevelser, forskellige typer af arbejdspladser samt mødet med en masse forskellige og helt fantastiske mennesker. Det har på mange måder været positivt, sjovt, lærerigt og spændende. 

Alligevel kender jeg til følelsen af ikke helt at høre til og have trang til at præstere. Dette førte mig ind i yogaverden og gennem de sidste 10 år, har jeg selv været gennem en massiv personlig udvikling.

Som tidligere frivillig på BørneTelefonen og som skolelærer ser jeg desværre også alt for mange unge som i dag lever under et stort pres. De unge står overfor ufattelig høje krav og forventninger, både fra deres omgivelser men i høj grad også fra dem selv. De taber sig selv i ræset, ved ikke hvem de er, føler sig forkerte og ikke gode nok. De ser ikke deres unikke selv. De kender ikke til deres egne ressourcer og muligheder. De søger og stræber efter at leve op til egne eller andres krav og forventninger. 

Mit hjerte banker for at hjælpe på en støttende, naturlig og autentisk måde - unge som voksne - gennem en positiv udvikling. Jeg kan hjælpe med redskaber, så du får mulighed for selvindsigt - arbejdet og resultaterne er op til dig. Men jeg vil love dig, at jeg gør mit for at motivere, inspirere og guide dig undervejs, så du kan finde ind til hvem du ER - finde dine styrker, ressourcer og potentialer. Så du indser, at du er UNIK præcis som du er.

Du er kommet ud af offerrollen, du ønsker ændringer i dit liv, men bliver måske ved med at falde tilbage i de samme mønstre og vaner. Du ved ikke, hvordan du skaber forandringerne i dit liv.

Har du brug for en støttende hånd, er jeg her for dig. 

Kærligst Henriette 

Jeg er uddannet folkeskolelærer, certificeret Life & Business Coach samt Yin & Hatha Yogainstruktør.

KONTAKT
Du er altid velkommen til at kontakte mig på 60612227 eller på info@henriettelind.dk

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram